I did it MAIWEI

"Muziekles geven is mijn passie, muziek maken mijn therapie en therapie mijn zielsmissie." - Pauline Kaczmarek

Sinds mʻn zeventien jaar ben ik ondergedompeld geweest in de wereld van bewustwording en zelfzorg. Toen leerde ik al meditatietechnieken, bestudeerde ik het boeddhisme en wist ik wat mindfulness écht betekende. Tegelijk ontdekte ik dat ik heel erg sensitief ben en zeer energetisch voelend waarbij ik o.a. gemakkelijk de energie van de ander voel en overneem. Zo is mijn eigen bewustwordingsproces plots in gang geschoten. 

Een therapieopleiding was mijn plan b geweest, mocht ik niet toegelaten zijn in de rockschool. Muziek is altijd mijn therapievorm geweest en dit heb ik ook altijd gebruikt om anderen te helpen: door hen ook een houvast, uitlaatklep of gewoonweg entertainment te bieden. 

Later besefte ik dat muziek voor mij een onderdeel is van iets groter. Ik leerde voor mezelf dat "verbinding" met mezelf, met de ander en de verbinding van de ander met zichzelf en anderen telkens mijn grootste verlangen is in alles wat ik doe. 

Daarom heb ik me de voorbije tien jaren verder verdiept en bijgeschoold in verschillende therapievormen zoals creatieve therapie, stresscoaching, lachtherapie en energetische relaxatiemethoden zoals massagetechnieken en chakra- en aurahealing. 

MAIWEI gaat over jezelf en je pad terugvinden, je eigen handleiding maken om uiteindelijk uit volle borst en met een krachtige stem te kunnen meezingen: "I did it ... " Vul maar aan! ;-)