I did it MAIWEI

"Muziek spelen is mijn passie, muziek schrijven mijn therapie
en therapie mijn zielsmissie." - Pauline Kaczmarek

Sinds mʻn zeventien jaar ben ik ondergedompeld geweest in de wereld van bewustwording en zelfzorg. Toen leerde ik al meditatietechnieken, bestudeerde ik het boeddhisme en wist ik wat mindfulness écht betekende. Tegelijk ontdekte ik dat ik heel erg sensitief ben en zeer energetisch voelend waarbij ik o.a. gemakkelijk de energie van anderen voel en overneem. Zo is mijn eigen bewustwordingsproces plots in gang geschoten. 

Een therapieopleiding was mijn plan b geweest, mocht ik niet toegelaten zijn in de rockschool. Muziek is altijd mijn therapievorm geweest en dit heb ik ook altijd gebruikt om anderen te helpen: door hen ook een houvast, uitlaatklep of gewoonweg entertainment te bieden. 

Later besefte ik dat muziek voor mij niet het enige is, maar een onderdeel van iets groter. Ik leerde voor mezelf dat "verbinding" met mezelf, met de ander en de verbinding van de ander met zichzelf en anderen telkens mijn grootste verlangen is in alles wat ik doe. Muziek maken werd een middel in plaats van een doel.

Daarom heb ik me de voorbije tien jaren verder verdiept en bijgeschoold in een aantal (creatieve) therapievormen en energetische relaxatiemethoden. Mijn grootste passie en tevens houvast in dit leven is de chakrapsychologie. Deze biedt mij de meeste wijsheid en gebruik ik daarom als vertrekpunt in alles wat ik doe om mensen te helpen terug op hun pad terecht te komen.

Op deze manieren wil ik jou begeleiden in wat jij nodig hebben om je terug te komen bij wie jij echt bent.

MAIWEI gaat dus over jezelf en jouw pad terugvinden, je eigen handleiding maken om uiteindelijk uit volle borst en met een krachtige stem te kunnen meezingen: "I did it ... " Vul maar aan! ;-)